søndag 26. oktober 2008

Førjulsgave til....

...meg selv!! Denne løperen, sydd etter mønster fra AnnAKa, har jeg lenge hatt planer om å lage, og nå har jeg endelig gjort det! Var litt arbeid, men er veldig fornøyd og gleder meg til å legge den på spisebordet til advent :)


mandag 20. oktober 2008

Gjenbruk...

Utgangspunkt; en pent brukt barnegardin kjøpt for 30,- på fretex, og et stykk barnebad som trengte litt farger....
Siden det ikke er naboer i nærheten og det uansett er umulig å se rett inn på den som sitter på do eller ligger i badekaret, så er det ikke nødvendig med lang dekkende gardin. Så gardinen ble kuttet kraftig på lengden....Og av det jeg kuttet vekk laget jeg en pose med god plass til to pysjer og 3 mindre poser til hårspenner, strikker og annet dilldall, to av posene står i sideskapene.
Skittentøyskurven ble faktisk trukket om for ikke så lenge siden, meeen jeg har jo litt stoff igjen fra gardinen så den lever litt farlig for tiden.....





onsdag 8. oktober 2008

shop til u drop...

Var på jentetur til Stoff og Stil i Bergen på lørdag! Og gjett om vi kosa oss!!!
Fikk no handla litt ja...skulle ha sybyste og, men de hadde desverre ikke min størrelse inne, så tenkte jeg skulle "plage" noen venner i Bergen som skal komme nedover på besøk om noen uker, er vel ikke for mye forlangt at de kan svippe ut i åsane og kjøpe med til meg, eller?...
Ellers har jeg sydd en løper siden sist, den havner på et gavebord om en stund.
Har brukt både bomull og andre stoffer på remsene, rammen er i lin.
Vises litt dårlig på bildet kanskje, men den er ganske "heftig" quilta....alle stripene er quilta med rettsøm og masse krusseduller på rammen.