søndag 18. oktober 2009

Utstilling av Quiltetuppene!

I dag hadde quiltegruppa mi, Quiltetuppene, utstilling med litt salg av produkter, kaker og kaffe i tillegg til loddsalg. Og her ser dere flesteparten av damene samlet :-)Masse fint ble vist frem, dette er en gjeng som syr MYE fint! Her er et sengeteppe som mor har sydd, synes det er helt herlig!
Bak de to pene damene ser dere hovedpremien på loddsalget, et stort slumreteppe med fleece på baksiden som de fleste i laget har sydd på. Jeg er jo ganske fersk i laget og har i tillegg hatt litt dårlig oppmøte pga reising og sånt, men jeg har no i hvertfall sydd litt lukkekant på det :-) Teppet ble vunnet av en dame i laget som ble ganske himmelfallen og veeeeeldig glad!!


Flere flotte premier! Jeg vant desverre ingenting denne gangen, men som man sier uhell i spill hell i .....;-) Mor vant forresten dukkesengen med en fin liten quilt oppå sengetøyet :-)


Quiltegården var på plass med en liten mini-butikk, så jeg kom no hjem med litt nye stoffer i tillegg til et mønster og en mønsterbok :-))Myyyyye flott og se, og veldig inspirerende!

Den "lilla veggen"....
Noen av veskene, var en del kan man si, så er nok ikke bare jeg som er glad i å sy vesker!
2 kommentarer:

Eli Anita sa...

Heisan, så utrolig mye fint det var på den utstillinga :-) Må si dere er en gjeng flittige, flinke damer !! Skulle vært og sett, nå ble jeg inspirert !!

Evami sa...

Så mye fint dere har lagd Sissel:) Mange timers arbeid som ligger i bunnen her! Synd jeg ikke fikk tatt meg en tur,men en annen gang:)