onsdag 28. oktober 2009

Julestitchery og sengeteppe

Dette broderiet har vært ferdig en stund, men i går sydde jeg på tittekant, ramme og quiltet det på maskin. Så tok jeg det med på quiltemøte i går kveld og fikk sydd ferdig lukkekant og sydd på hemper og pynteknapper (hjertene) på englene. :-)

Tror kanskje dette blir en julegave, men vet ikke helt enda....

Ellers er jeg godt i gang med sengeteppe til jr i såkalt disappearing 9-patch, blir spennende å se hvordan det blir!





søndag 25. oktober 2009

Nytt syrom :-)

Her er altså min lille hule i det nye hjemmet vårt!Et sy-/hobbyrom kan vel aldri se heelt ryddig ut, men det ER faktisk ryddig nå altså! Jeg har stort sett stålkontroll på hva jeg har og hvor jeg har det, så nå begynner jeg å bli i skikkelig symodus :-)) Og som man ser, er det kort vei til kjøkkenet sånn at man raskt kan skaffe seg forsyninger når man trenger det....;-)





søndag 18. oktober 2009

Utstilling av Quiltetuppene!

I dag hadde quiltegruppa mi, Quiltetuppene, utstilling med litt salg av produkter, kaker og kaffe i tillegg til loddsalg. Og her ser dere flesteparten av damene samlet :-)Masse fint ble vist frem, dette er en gjeng som syr MYE fint! Her er et sengeteppe som mor har sydd, synes det er helt herlig!
Bak de to pene damene ser dere hovedpremien på loddsalget, et stort slumreteppe med fleece på baksiden som de fleste i laget har sydd på. Jeg er jo ganske fersk i laget og har i tillegg hatt litt dårlig oppmøte pga reising og sånt, men jeg har no i hvertfall sydd litt lukkekant på det :-) Teppet ble vunnet av en dame i laget som ble ganske himmelfallen og veeeeeldig glad!!


Flere flotte premier! Jeg vant desverre ingenting denne gangen, men som man sier uhell i spill hell i .....;-) Mor vant forresten dukkesengen med en fin liten quilt oppå sengetøyet :-)


Quiltegården var på plass med en liten mini-butikk, så jeg kom no hjem med litt nye stoffer i tillegg til et mønster og en mønsterbok :-))



Myyyyye flott og se, og veldig inspirerende!





Den "lilla veggen"....




Noen av veskene, var en del kan man si, så er nok ikke bare jeg som er glad i å sy vesker!












onsdag 7. oktober 2009

Veske til Pluto

Vi har vært hundevakt i en uke til mors og fars lille Pluto, og DETTE var "vesken" som tingene og maten hans kom i! Så denne pene gule posen har hengt på en krok på kjøkkenet og lyst mot meg denne uken....I går gikk det ikke lenger, Pluto måtte få sin egen veske! Vesken er den samme som jeg har sydd ganske mange av etterhvert, vanligvis applikerer jeg på navnet til den som skal få den, men denne gangen ble det heller et "bilde" av eieren på :)
Det gulbrune stoffet er likt på begge sider mens det mørke stoffet er forskjellig. Motivet på det gulbrune stoffet er mange mange små hundebeim :)




lørdag 3. oktober 2009

"Tante Reidun"

Ja det heter denne jakken, som er hentet fra boken Strikking,gammelteknikkinydesign . Jakken har ligget ferdig strikket og ferdig montert siden tidlig i vår, og knappene har ligget klare siden Cecilie var på besøk og hjalp meg å finne de, i sommer....men i kveld fikk jeg endelig ånden over meg til å avse 7 minutter (!) til å sy de på....Ble vel litt motivert av utetemperaturen sikkert ;) Garnet er Top t' Tå .