mandag 22. februar 2010

UFO-helg....

I helga har jeg ryddet litt i UFO-haugen min...denne løperen manglet bare å feste trådene på applikasjonene(!) og har, som motivet antyder, ligget leeenge...men nå er den i hvertfall klar til dette årets påske!Disse sirkelsokkene (sokker uten hæl) var kjappe å strikke, men trådene tok det litt lengre tid før jeg giddet å feste, men nå er de endelig ferdige, og godt er det så kaldt som det er ute..¨
Til slutt et lite sjal/skjerf som er strikket av restegarn (kitten mohair) som også manglet å få festet trådene, satte også på knapper i samme slengen der trådene ble festet, synes det gjorde seg! :-)

3 kommentarer:

karinanna sa...

Det gjør så godt å få gjort ferdig ting som har blitt liggende- det er jo fort gjort egentlig. Jeg har vinterferie nu - så her ryddes det i gamle UFOer og noe nytt er også sydd.Flott løper og det sjalet var artig med alle de fargene.
Ha en fin uke.

trine sa...

Å for en flott blogg du har:) Jeg quilte, strikker , hekler så dette var en blogg helt etter mitt hjerte:) Kommer til å følge deg:)
Ha en fin dag!
Trine

B_Blogg sa...

Så deilig å få unna litt av de uferdige tingene som blir liggende. Restesjalet ble veldig fint, artig med de knappene som du satte på. mvh Bodil (bodilshobby.blogg.no)