mandag 24. mai 2010

Sypinse! :-)

Ikke vært no særlig vær i Trøndelag i pinsen, begynte knallbra på fredag, men etter det har det vært begredelig....så da er det bare å trekke inn på syrommet!! "Roseteppet"  (mønster AnnAKa) er nå klar til å quiltes og det har jeg tenkt å gjøre for hånd(!). Har aldri gjort det før så er litt spent....greit å begynne med et lite arbeid da...ha ha ha
Har brukt stoffer jeg hadde til dette teppet, med unntak av rammen rundt, der måtte jeg ut på handel siden jeg stort sett har 30 cm liggende....har laget ferdig alle jojo'ene også så nå er det bare å sette i gang!

Denne reisebagen er sydd etter mønster av Lisa Szymanski, gjessene skulle vært grønne, men kutta litt feil....tror mottager blir fornøyd læll. (er gave)
To lommer inni, er ikke heeelt ferdig, mangeler en par knapper på hankene, dessuten skal jeg sy inntil de grønne "flappene" på sidene, tenkte å bruke en par knapper til det.
Denne vesken, som er en mindre variant av "reisevesken" skal jeg ha selv!! Og jeg er kjempefornøyd med den!! Sydd av en av mine utslitte bukser :-))
Brukte bare forskjellige knapper på denne vesken.

3 kommentarer:

Sølvi's blog sa...

Dongeryveska di ble knalltøff

Anne Lise sa...

Kjempetøffe vesker. Og så heldig du er som er kommet så langt på Roseteppet. Jeg har kjøpt materialpakke og vaksa stoffene. Sååå langt er jeg kommet. Får bruke sommeren på stitcheriene så får vi se hvordan det går.
PS. Kjekt du liker Haugalendiger. DS

Hanne-Kristine sa...

Roseteppet ditt ble kjempeflott, hærlig å få brukt egne stoff... :oD

Likte også dongrivesken din. Har samlet på slitte dongribukser fra alle 5 i familien, så der har eg også muligheten... lekker.

ha en fortsatt god helg
hk