lørdag 17. mars 2007

Kortlaging

Torsdag var det et lite avbrekk i sydillen min, hadde besøk av tre flittige damer, pluss en flittig jente, og vi koste oss med å lage litt kort. Jeg synes det er kjekt å gi bort hjemmelagde kort med mine, sikkert alt for ofte....,hjemmelagde gaver. Det er kjedelig å lage kort alene og i hvertfall kjedelig å lage de hvis det haster litt! Derfor lager vi en "haug" i gangen og så har vi noen "på lur". Votteteppet er et koseteppe til en liten kosegutt som nettopp ble et år, det er en stund siden jeg har laget det men siden mammen hans besøker bloggen min av og til måtte bilde vente til etter han hadde pakket opp gaven sin:)
Sauebildet skal loddes ut på basaren vår om 14 dager, det er veldig enkelt å lage; finn et fint motivstoff til midten og sy noen runder med rammer rundt, quilt, sy på lukkekant og hemper og tre en litt tykk blomsterpinne i og vips så har du et koselig lite bilde. Enda enklere blir det hvis du sløyfer hempene og syr på en par messingringer på baksiden til oppheng.
Løperen med hjertene ble ferdig denne uken og er sydd etter mønster av AnnAKa og heter "Siris løper", du får kjøpt mønsteret hos Olaugs Quilt.


Ingen kommentarer: