søndag 2. mars 2008

Nå også kunstmaler!!

Hi hi hi, ja den tittelen er vel en MILD overdrivelse!

Men jammen kan det være gøy å lage noe av halvfabrikater av og til!!

De to gruppene med 4 små bilder ble i sin tid kjøpt på LIDL, 4 lerrett med påtrykte konturer og 4 tuber maling i hver pakke, 3 farger og en hvit, og to pensler, alt til 49,- per pakke....så er det bare å blande farger og prøve seg fram og ikke minst prøve å holde linjene så langt det er mulig...

De to bildene av prins og prinsesse er kjøpt på panduro, ferdig påtrykt de også og "bare" til å fargelegge, jeg sier "bare" for jammen var det ikke litt puttel å holde seg innenfor strekene når man satt der med en pensel i forhold til med tusjer og fargeblyanter!! Så jeg kan vel bare innrømme det først som sist, jeg har juksa med litt sprittusj rundt konturene etterpå, men da ble det til gjengjeld ikke så værst om jeg får si det ;)

Men nå er det slutt på malemodus for en stund, tror jeg, for på fredag etter jobb henta jeg den nye overlocken min!! Fikk en liten time opplæring på butikken så nå skal pulten ryddes og vidunderet prøves! :):) Glæde mæ ja :):)



Ja det holdt jeg nesten på å glemme, alle bildene skal være med på basaren vår den 14.mars, så det er bare å møte opp å ta lodd! ;D








1 kommentar:

Evami sa...

Bli så imponert Fru Ohm... Ka du kan.. tar æ i ei symaskim,så kan æ lov dæ at det blir ødelagte stoffer.Men får nå lyst t å prøv.Kanskje sy ei pute??
Men å mal innafor nån streka,kanskje det er tingen????