torsdag 15. januar 2009

Dilla på stichery...utfordring og award :)

Jeg har fått dilla på stichery....Hadde med meg noen på juleferie, siden det er litt vanskelig å dra med seg symaskina og jeg for tiden IKKE er i strikke- eller heklemodus. Og siden da har symaskina fått stå å støve ned! Helt utrolig, men sant!
Dette "huset" skal få no opphengsgreier i pipene sånn at det blir et fint lite veggbilde som sanns havner på basar palmefredag... Disse motivene hører egentlig til i noen mønster på babytepper men vet ikke helt enda om de skal bli til det, stoffet til venstre har litt mønster i seg selv og, og det synes jeg egentlig fungerte ganske greit.

Dette er også motiv hentet fra mønster på babyteppe, men her heller vet jeg ikke helt hva det blir til.Dette er fra en stichery-pakke som kommer fra jordbærstedet .Mor er med i en stivhery-klubb der, men gjett hvem som ofte ender opp med pakkene!! hihi ja, ikke at jeg har noe i mot det da! :) Stoffene ligger bare løst oppå broderiet, tror det ender opp med en veske :)Dette sydde jeg før jul, før symaskina fikk seg en ferie og innimellom all sykdommen. Jeg fikk brukt opp nesten alle de grønne restene mine og brukte fleecepledd på baksiden. Jr koser seg under det når han ser på tv :) Artig måte å få brukt opp rester på så, tror nok jeg kommer til å lage flere sånne....


Jeg har blitt utfordret av eva om hvor økologisk jeg er, jaaa ehh tenkte jeg da, men her kommer mine 3x3 om ECO-livsstil:

3 beste:

1. jeg resirkulerer all papp,papir og glass
2.hvis jeg ikke har med handlenett, klarer jeg ofte å ha
med meg brukte handleposer på handleturen
3.jeg lapper ungenes klær og klipper av de (ofte) slitte eller for små fotdelene på
strømpebuksene, slik at de blir til stillongser og kan brukes lengre

3 verste:
1. jeg hiver matavfall i restavfallet....
2. resirkulerer ikke plast....
3. kjører ungen til barnehagen selv om det er gangavstand....lettvindt da sjø...

3 kan bli bedre på:

1. har planer om å sy om klær dette året, gjenbruk er kult!
2. har og planer om å ikke kjøpe et eneste(!) klesplagg til meg selv i år...
3. resirkulere mer sånn som plast og matavfall

Jeg utfordrer nunne , heidi og strikkedilla hvis de har lyst :)
Ellers har jeg fått en award av anneli ! Artig og kjekt :)
Som alle andre synes jeg det er vanskelig å velge hvem en skal sende den videre til, men sender den til de første jeg tenker på når jeg lukker øynene NÅ (varierer fra dag til dag, men i DAG var det dere jeg tenkte på)7 kommentarer:

Evami sa...

Tusen takk for Awarden Sissel,det er kjempkoselig å få,og spesielt fra noen en kjenner in real life;)

Og jeg bare måper over tempoet du produserer i. JEg bare sløver for tida jeg,tar skippertak når huset ser for jævlig ut.. Men kommer nok sterkere tilbake når minsten begynner å sove. Alt jeg tenker på etter å ha fått dem i bhg,er å finne sofa´n og få noen timer søvn før jobb!

Og du er nå skikkelig fling til å tenke øko du da:) Og å kunne sy sine egne klær,kult og personlig. JEg å kjører til bhg,tar 2 sanger på I-pod´n å gå,men å ha med seg 2 sekker og sutrete unger,da stappes de i bila..

Ha en fin dag,vær glad du ikke er hjemme,for her er det - 10grader her på Persaunet,brrrrr

Klem Eva

HegeS -LykkeTROLL- sa...

Hei hei !
Så fine stichery motiv du har laget! Takk for veldig koselig hilsen på bloggen min !
Klem, Hege

Hage og Foto entusiast sa...

Så mye flott stichery du har lagd. Og det grønne teppet var vakkert. Moro når man klarer å lage fine ting av rester. :)

Kort og Søm sa...

Hei, her har jeg ikke vært på besøk før! Mn du så fin stichery du har laget, sånt har jeg ikke helt tålmodihet til..desverre.. :o)

Hilsen Fredrikke :o)

9na sa...

Tuuusen takk for awarden, den ble jeg kjempeglad for!!! Og så fine stitcherier du har laget!!! Jeg liker så godt sånne små uhøytidelige ting... Hvis jeg får ånden over meg i morgen blir det kanskje ferdig teppe hos meg med Stitchery 2008 motivene.... Vi får se... Ha en god helg!!!

borghild sa...

Tuusen takk for award, så utrolig koselig!
Du lager så mye fint, og stitchery er skikkelig gøy! Har bare prøvd meg littegrann, men man kan jo lage så utrolig mye forskjellig! Kjempegøy å se det du lager iallfall! Ha en super helg! Klem B:-)

Elisabeth Augusta sa...

Tusen takk for tilbakemelding om vatt. Skal prøve å gjøre som du skriver. Denne vatten er jo stødig selvom den er fluffy. Altså presse den før quilting, ikke sant?

Det grønne teppet ditt er så fint. Jeg elsker å få til noe av rester.