fredag 11. desember 2009

Gaveproduksjonstid!

Hektiske dager på syrommet for tiden, ligger som vanlig etter skjema, men satser på at det blir jul læll!
Det er jo ikke alt en kan legge ut før jul da, men kommer nok et innlegg i romjulen!
Disse, derimot, kan jeg trygt legge ut, de er bestillingsvarer :-) Som vanlig henger jeg på en liten "dings" på glidelåsen :-)
Disse er gaver, men tror ikke mottagerne er så ofte innom bloggen....oppi er det pepperkakeformer :-))Dette er ikke en julegave, men en meeeeeget forsinket bursdagsgave....men bedre sent enn aldri!


4 kommentarer:

MyC design sa...

Hei Sissel.
Så flink du er. Fikk tips av mamma om bloggen din. Veldig gøy å se alt du lager. Hvordan har du tid til dette ? :) Selv har jeg nettopp opprettet en kreativ blogg, MyCdesign@blogspot.com Skal prøve å være flink til å legge inn bilder der på nyåret. Ønsker deg og dine en riktig god jul. Hilsen Christina Myran (Johansen)

MyC design sa...

Ups!!! Jeg skrev feil adresse. Det er jo ikke @ i blogg adressene. Der ser du hvor fersk jeg er i dette game :) Her er den riktige adressen: http://mycdesign@blogspot.com/
GOD JUL OG GODT NYTTÅR

MyC design sa...

At det går an..... Kor træg ska æ framstå egentlig. No må æ lægg mæ snart.... Det e jo ikke @ i blogg adresser. Her er den riktige adressen, (alle gode ting er tre), : http://mycdesign.blogspot.com/

Fit mum sa...

Toalettmappene var så søte, og kult med "dingser" på glidelåsene. Pepperkakeposene var jo geniale da!!