torsdag 8. april 2010

Strikkepåske...og sytreff i fleng!

I påsken hadde vi besøk fra vest og Bestebamsen, som tilhører den ene gjesten, fikk seg en poncho :-) Ponchoen er strikket for leeeenge siden til nettopp Bestebamsen, men jeg syntes den så veldig liten ut så den har no blitt liggende....men nå kom jo hoved"personen" og fikk prøvd stasen så da var det bare å feste tråder og finne et passende bånd!
med hetten på....Dette skjerfet ble også ferdig, rester etter en poncho heklet til "mamman" til Bestebamsen :-)
Denne genseren har jeg brukt laaang tid på, planen var at det kun skulle strikkes på den i lunchpausen på jobb....men junior ble utålmodig så mor satte inn turboen og fikk den ferdig rett før påske...

Ellers har jeg denne uken vært på møte i min lokale quiltegruppe, Quiltetuppene, og i møte med Tr.Heim Quiltelag der disse skattene ble med hjem, i tillegg til litt håndquiltetråd og en pen bunke med Quiltemagasin, det var nemlig tid for loppemarked! De av medlemmene som hadde litt for mye av noe/eller bare ville bli kvitt ting og tang de ikke lenger ville ha rigget seg til og solgte unna til meget hyggelige priser :-) Og i dag var det formiddagstreff med håndarbeid og lunch med likesinnede, så denne uken har så langt vært herlig! :-)

2 kommentarer:

Velkommen til min kreative verden sa...

Bamsen med hette er helt nydelig: ) Herlig!

Berit sa...

Hei!
Quilteloppisen var vellykket for din del ser jeg - mye fint.
Likte genseren til "Den fremtidige Forskeren" :) Kjempefin!
Det ligger en award til deg på bloggen min. God helg!
Berit