fredag 11. februar 2011

20 par grytekluter...

Jeg har aldri før skjønt hva som får folk til å lage "ørti" utgaver av det samme, selv går jeg freidig over til neste mønster/oppgave/ide når jeg er ferdig med noe, men det var helt til jeg fikk DILLA på disse gryteklutene! sølvi i quiltegruppa mi var så snill å dele denne ideen til å sy kjappe grytekluter av rester, og da var det gjort! Jeg ble kvitt NOEN rester i tillegg til et flanellaken, et gammelt bomullspledd og et par håndkle (som ble brukt til vatt)

De fleste er sydd med lukkekant, men ble lei etterhvert så til slutt gikk jeg over til vrangsydde grytelapper, som egentlig ble like fine så kommer nok til å benytte den metoden mere i fremtiden. I tillegg har en lapp i alle parene fått fiin merkelapp på seg :-)

10 kommentarer:

Bente sa...

Her var det jammen mange og fargerike gryteklutar :-)
Dette var ein super måte å få brukt opp ein del restar på.

Det blir mange lukkekantar å sy, så det var smart å vrangsy dei.

Ha ei flott helg :-)

Anne Lise sa...

Skal si du har vært produktiv. Mange fine grytekluter og masse flotte farger. Enig at det er kjappere å vrangsy disse istedetfor å tutle med lukkekant. Ønsker deg en flott helg.

karinanna sa...

Smart måte å få brukt alle de restene på - jeg lager ofte små toalettmapper, strikkepinneetuier o.l. av restene.Nå kan jeg prøve meg på noen grytekluter og.
Ha en trivelig helg.

Sølvis blog sa...

Passer det at jeg sier "herlighet" nå? Kjempefine ble de ja, men jeg vil ikke ha hele skylda for at du har tatt helt av. Håper du tar de med på onsdag.

spøkelsa :-) sa...

Æ må si som Sølvi, herlighet :-)) Godt jobba :-))

Margit sa...

Så fine grytekluter! No veit eg kva eg skal gjere med noko av mine restar :)

Laila sa...

Du verden så masse flotte gryteklutar du har laga! Kjempegod utnyttelse av restar. Denne idèen tek eg med meg.;)(også det med å vrangsy dei).

2ne sa...

Her var det mange par med grytekluter ja :-) Deilig og få brukt opp rester.

Siri sa...

Hei. Spennende blogg du har. Jeg har det sånn at jeg stadig får dilla på noe - og syr mye mer enn jeg trenger av èn ting. Jeg legger meg til som følger. Mvh Siri:-)

Maren sa...

Å himmel!!!! Du er jo rå på grytelapper da! Hehhehehehhe