torsdag 31. juli 2008

Så artig!!!

Jeg har fått en utrolig koselig hilsen fra Nunne, ble både rørt og glad! Eneste "haken" med å få en sånn er at en må velge 3 og gi den videre til, og det er ikke lett! Jeg har blitt imponert mer enn en gang av alle de kreative menneskene som er rundt omkring, men må man velge så må man...;)
Den første er ikke så vanskelig; heidi hun har fått mange utmerkelser i bloggen sin før, men de er alle velfortjente,skikkelig kreativ og flink i tillegg til verdens beste venninne som aldri gir meg opp uansett hvor sjeldent jeg ringer.....
Den neste som får den er gurimalla som lager så mye fint og ikke minst tar flotte bilder av det hun lager, sånn at man nærmest springer til symaskinen med ny inspirasjon.
Og sist men ikke minst, vil jeg gi den til borhildpia som har en blogg man virkelig kan drømme seg bort i, flink med symaskina og flink til å dekke festbord!2 kommentarer:

Evami sa...

Grattis med award da du kretive kvinne:) Håper alt står bra til med deg i varmen:) Ungene mine spesielt største mann nekter å være ute når været er så varmt)

Klem Eva

borghild sa...

Tuuusen takk for utmerkelse, det var kjempehyggelig!! Og så synes jeg det var ekstra gøy å få den av en som driver med litt mer hobbyblogging, ikke bare interiørblogging:-) Har kikket litt hos deg og lenkene dine, og funnet sååå mye fint! Stor takk for inspirasjon!!! Ha en riktig god helg! Klem B:-)