lørdag 23. august 2008

ikke særlig rent hus......

....men har no fått sydd litt i de siste dagene, myyyye artigere enn å vaske det!!

Litt vanskelig å ta bilde mot et vindu..men arbeidsrommet mitt har fått seg nye gardiner, rettelse;har fått seg gardiner, strykebrettet har lenge sett skikkelig ekkelt ut etter diverse uhell m vlisofix så det fikk nytt matchende trekk, og jammen ble det en liten nålepute i samme slengen. Veeeldig fornøyd nå, ikke rart jeg nesten ikke kommer meg ut av rommet for å gjøre forfallent husarbeid...eller?... Prøvde meg på strikkepinnemappe her forleden, den i forgrunnen laget jeg først, og ble såpass misfornøyd at den tok jeg selv...så når jeg hadde tenkt litt til fikk jeg endelig laget en jeg var fornøyd med sånn at den kunne bli bursdagsgave til en av mine "partners in crime" på syfronten
....og sånn er de inni, fikk plass til alle strømpepinnene mine, i tillegg til pinnemål, flettepinner og sånn, herlig med litt oversikt!
Disse to mappene skal bli med til trheim snart og er gaver til to søte små, forsidene:
og baksidene:
i morgen får vi besøk av ei lita snuppe som tidligere har fått seg et kosepledd, bildet ligger under januar 08 tror jeg, og siden bamsen hennes også er litt frossen av seg, sydde jeg dette til han i kveld....vrangsydd så slipper man å dille med lukkekantinnimellom, foran tv'n har disse små babysokkene blitt til, vet ikke hvor de havner enno men hvis ingen i familien snart sier de har tenkt å produsere noen etterlengtede søskenbarn til ungene mine så havner de vel på en basar.....

3 kommentarer:

Kristine sa...

Her var det masse fint! Så herlige fargar på arbeidsrommet. Takk for titten! Kjem nok innom bloggen din igjen :)

Gurimalla! sa...

Oi! Du syr masse fint! Strykebrettet som matcher gardiene var helt konge! Friske glade farger. Kanskje man blir inspirer til å stryke litt. Det var en god ide. :-)

Ann Rita :-) sa...

Tusen takk for den flotte og vanvittig praktiske strikkepinneveska!!! :-) ..og stoffet e jo til å spise opp!!!!! Du e gode du!!