tirsdag 27. mai 2008

Strikkedilla....:)

For tiden er det lite sying, men en god del strikking i stedet!
Her har det nemlig vært sol og varmt i nesten uminnelige tider, og det ser ikke ut til å gi seg med det første heller!! Så da må man ha noe i hendene som kan bli med ut på terassen! :)

Nå ser det kanskje ut som jeg har strikket som en gal de siste dagene, men noe har ligget i noen uker og da! (ikke like kjapp med å feste tråder....)

Restegenser til lillemannRestegenser og -lue til lille tuppiTova tøfler til lille tuppi

Tova (reste)tøfler til far


Et par ferdig tova og et par ikke tova, firkanttøfler. Disse er utrooooolig lette å lage, strikkes i rillestrikk som en L og syes sammen og hives i maskina til toving, kule er de og synes jeg. Disse går vel sannsynligvis til en eller annen basar ja....:)
Her kommer det en link til oppskrift:


4 kommentarer:

spøkelsa :-) sa...

hei
Ja du Sissel du Sissel :-) Du slutter aldri å forundre meg. Jeg vet hvor mye du er på jobb, og... hvor stort hus du har. Og... jeg vet hvor flink du er med ungene. Så hvordan rekker du dette da? Et skikkelig "kjerring" emne har jeg brukt å si om deg, men du er slett ikke noe emne lenger.Jeg bøyer meg i støvet, ingen er som du:-) Glad i deg. Mamma

Heidi sa...

Jeg er enig med mora di, hvor tar du det fra? Du er jo til og med eldre enn meg. :knegg:

Har tagget deg i bloggen min! Løp å seeee!!

Gla' i dæ! Stor klem fra Heidi

strikkedilla sa...

Så utrolig mye flott du lager. Sveipet innom sidene dine på jakt etter babyteppe. Har blitt sittende å se på alt det fine.

Evami sa...

Sissel,wow for et tempo du har i strikkinga di,,, Blir reint imponert jeg,hvor tar du tida fra??? Jeg føler at jeg ikke rekker noe jeg og så ser jeg tempoet ditt...

Fortsett å kose deg med håndarbeidet ditt du,for det så mye fint du lager:) Klem Eva