lørdag 21. juni 2008

Hva skjer'a?....

....tja, skjer vel en hel del! egentlig skulle jeg vel lappa skibuksa til en på jobb og lagt opp dressen til svogern min....men er fremdeles i strikkemodus!!! :)
har og har hatt familiebesøk den siste tiden, så det er en fin unskyldning til å la symaskinen stå, men strikkepinnene er jo lette å smugle med seg ;)
har en del ufo'er liggende som jeg lurer på om jeg skal gjøre helt ferdig, alltid deilig å bli ferdig med ting, føles liksom som man har ryddet litt da.... dette skulle egentlig bli en genser til lille tuppi, men hun vokser fortere enn strikkinga mi, for å si det sånn, så nå går den vel til en basar....er nesten ferdig med å feste trådene, men hadde egentlig tenkt å ha et dukkefjes (strikket og med fletter av garn) på magen men vet ikke helt om jeg har tålmodighet til det....
dette derimot er et nystarta arbeid, som skal bli en tunika til lille tuppi, og denne strikkes i en størrelse som hun ikke kommer til å vokse ut av med det første...;)
har også nettopp strikket en kjole til henne, hun har rukket å bruke den OG skitne den til allerede så den må til vask før bilde tas, men her er litt av jakken som hører til og som ikke er ferdig enda...
denne ufo'en dukket opp i syskrinet mitt nylig, fuglene vet når jeg starta på dette, tror det er en løper eller no, men hvilket mønster og fra hvilken av mine ørti oppskriftshefter/bøker/permer den er fra, ja si det! ender vel opp med å rekke opp ja...( jeg leta egentlig etter en annen ufo, også det en løper i hekling, men fant den ikke! så frykter den har gjemt seg sammen med flere ufoer..)
sannelig fant jeg en nesten ferdigmontert dukkekjole på den samme plassen, ganske søt den så den må jeg få ut fingern å gjøre ferdig!
og sist, og minst, en dukkelue som mangler dusk og tilhørende skjerf som bare trenger å få festet trådene sine...
ja, sånn går no dagan, som min mor pleier å si! :)

1 kommentar:

LilleBlå sa...

å masse lekre ufoer! Mine er ikke i nærheten en gang....
Mye annet fint du lager også, her kommer jeg nok tilbake ja.
Ha ei vakker helg!