torsdag 18. september 2008

Litt av hvert

Jeg er veldig glad i å gi bort det jeg lager, og noen ganger er jeg så ivrig etter å "bli kvitt" det at jeg glemmer å ta skikkelige bilder....heldigvis(?) er jeg også like glad i å sende skrytebilder på mobilen til min mor, derfor kommer det noen liiitt utydelige mobilbilder her...
Min svigerinne i oslo fylte nettopp år og som tidligere nevnt har hun allerede fått gave, nemlig en veske i dette stoffet, og siden jeg hadde litt stoff igjen sydde jeg en liten pung til å ha dill og dall i. "Blø" også kjent som Bjørg er ei flott dame som har jobbet i barnehagen til ungene helt siden eldstemann begynte for snart 5 år siden, hun har nå fått seg jobb nærmere der hun bor (kjørte 1 time hver vei før..) og vil bli savnet av både barn og voksne! Måtte selvfølgelig "snekre" sammen et lite minne fra ungene til henne og nok en gang er skrytebilder på mobilen det eneste jeg har å vise frem...Det er et lite veggbilde, litt større enn en grytelapp og det fikk en brun lukkekant før det ble gitt vekk.

Vi har et ganske stilig kjøkken om jeg får si det selv, og siden det kosta det hvite i øyet ble det bestemt at vaskerommet måtte klare seg uten skap inntil videre...."Problemet" er bare at når man kommer inn på dette stilige kjøkkenet har øynene en tendens til å bli trukket mot døråpningen til vaskerommet (døren står av en eller annen grunn alltid åpne) og da er det dette ikke like stilige synet som møter en...
Men, hokus pokus, litt stoff og tegnestifter var visst alt som skulle til for å få et noe ryddigere inntrykk!
AnnAKa spisebrikker, sydd på oppdrag....
Jeg er ikke så flink til å si til folk jeg møter på min vei når de har virkelig betydd noe for meg, sikkert flere enn meg som sliter med det, men mottageren av denne løperen har en flott evne til å vise omsorg for sine medmennesker i tillegg til å være en god lytter. Derfor har jeg sydd noen sting av takknemlighet til henne.
Har no drevet å snust rundt i blogger og funnet ut at skikkelige håndarbeidskjerringer strikker sin egne kjøkkenkluter, så da kunne jeg jo ikke være dårligere jeg heller! Er jo i overkant glad i rosa, men synes den tar seg fint ut på benken da hi hi.
Sniktitt....dette strikkeprosjektet skulle egentlig bli noe til lille tuppi, meeen ble perfekt til storebror når det gjelder størrelse.....Så da havner den i stedet under juletreet til ei lita snuppe som lille tuppi har arva en drøss med klær av, så kommer den kanskje tilbake igjen til lille tuppi når mottageren har vokst fra den he he.
Pågående arbeid, hekler og hekler og hekler og en dag blir det forhåpentligvis et skjerf av det...


3 kommentarer:

Rådyrveien sa...

Oi'a'meg, så mye flott du har laget!! Virkelig koselige ting, var det.
Enig at vaskeromshylla blei mye stiligere med en stoffbit og noen tegnestifter. Zalo, Grønnsåpe og Domestos er ikke akkurat det lekreste syn for øyet...*ler*.
Ha en fin torsdagskveld!

Ann Rita :-) sa...

Nå forstår eg koffe du skippa foreningen på torsdag, ha, ha, ha,!!!! Vanvittig bra, alt sammen!!! :-)

borghild sa...

Så masse flott du har laget i det siste! Er ikke så mye som skal til på ei vaskeromshylle, nei, det ble jo riktig så fint:-)
Og posen til strikkepinnene var genial, skulle hatt en til rundpinner jeg, men vet ikke hvordan jeg skal lage en... Likte også de matchende gardinene/strykebrettet/nåleputa;-) Ha en kreativ uke! Klem B:-)