torsdag 11. desember 2008

Julestemning på kjøkkenet

Se hva den snille,snille mamman min sendte meg i posten da!! Har jo kikket på AnnAKa's julekalender flere ganger, men kviet meg for å begynne på den....I samme pakke kom det også to stichery-pakker (skal blogge de senere), en juleeventyrbok og to nisseluer fylt m snop(til ungene)Ska si det fikk fart på julestemningen ja!! Hadde tenkt å henge på noen twist på kalenderen, men spørs om det blir til neste jul, når ungene(les:mannen..) er mindre klåfingret... julepostposen fra i fjor er kommet opp, i tillegg til en par hjerter jeg sydde for sikkert 15 år siden (de ble egentlig bare hengt der fordi det var en par stygge spikre der da...)
Nye julegardiner sydde jeg i en fei for en måneds tid siden, rett og slett bare faldet inn kantene og sydd på en liten blonde nederst for å skjule kor skjeve de egentlig er....


Hadde mye igjen av stoffet (ingen bombe) så sydde en par poser til benken og, er te i den til venstre.


Sydde og grytekluter, som henger under nissebildet til høyre. (Klikk på bildene så er det lettere å se detaljer)

SÅ ryddig er det egentlig aldri lengre enn 10 minutter, så da er det jo greit å ta et bilde så en kan se på hvis en glemmer hvor fint det KAN være...;)5 kommentarer:

spøkelsa :-) sa...

Den ble jo riktig så fin kalenderen på kjøkkenveggen din. Og du verden hvor flott kjøkken du har !(hi hi)Men så ryddig går det jo ikke an å ha det så veldig lenge:-)Det må jo vises at det bor noen der også! Flink er du :-)
Vi gleder oss til dere kommer hjem til jul:-)
mamma

Hage og Foto entusiast sa...

Kjempekoselig kalender. Og for et utrolig nydelig og fint kjøkken du har. Så stilig med det du har sydd. Kunen virkelig ønske jeg var en racer på symaskina...men..kanskje en dag blir jeg det ...:) Får holde meg til garn og pinner inntil videre. Ha ei flott helg..

LivM sa...

Ja her var det virkelig julestemning. Tok en titt i bloggen din og du er dyktig og kreativ. Ønsker deg en fin førjulstid!

Haldis sa...

Koselig julestemning hos deg! Engelen har eg gått på kurs med Gerd Willadsen fra Molde for å lage. Mønsteret er ein kursmodell,anbefaler å gå på kurs med ho.Ha ei fin førjulstid.

Halling jenta sa...

Hei. En utrolig koselig blogg.:-) Denne kommer jeg til og besøke oftere. Besøk gjerne min også.
Ha en fortsatt fin adventstid :-)