onsdag 4. mars 2009

Shop til u drop.....

Har kjøpt meg noen nye bøker, og i en av de ; "lapper i rødt og hvitt" av gerd gellein merkesdal, sto det bla en fin og superenkel oppskrift på handlenett i perfekt størrelse (40x50 cm før sammensying, uten hanker). Så nå har jeg funnet en fin måte å slanke stofflageret litt....Flere av disse havner nok på basaren vår palmefredag, og enda er jo det en stund til, så regner med at jeg syr noen flere og ;)

2 kommentarer:

Evami sa...

Fru Effektiv;) HEr går no dagen med til å prøve å hodle hodet over vannet! Er så trøtt jeg,at dte føles som om jeg går i kom ainnimellom! Skulla vaska og rydda,men i dag,har jeg rydda og 2 min tok det før Ulrik hadde rota utover alt.... Små barn u know:)

Ha en fin kveld da Sissel:) Klem Eva

Amalie sa...

Heihei takker for komentar i bloggen min :) Bra at du ble posetiv overrasket og ikke negativft overrasket :) jeg tror no at det er mange unge som holder på å lage ting selv tror bare man ikke merker det så godt. tror heller ikke at det er så vanlig å lage blogger om det :P men du lager enn masse flott synes det var genialt med de handle nettene, tror faktisk jeg må lage noen selv til min mor :) God dag videre med masse kreaktivitet håper jeg :)