onsdag 26. november 2008

Juleløpere...og et lite troll :)

Skikkelig ræv... humør for tida, har en halsbetennelse som ikke gir seg i tillegg til generelt veeeeldig klar for juleferie...MEN humøret ble litt bedre da lille tuppi kom hjem fra barnehagen med selvlaget troll!! synes det er kjempefint og hun var ikke lite stolt av det selv heller ;) Disse løperene sydde jeg før feberen slo meg i bakken, men har ikke hatt ork til å blogge de før no, skal ha de selv :) Mønsteret rev jeg ut av et julemagasin (tror jeg) for en par år siden, vet ikke hvem sin design det er så hvis noen vet det vil jeg gjerne vite det! hurra for kjekke folk som legger igjen kommentarer! for nå har jeg fått vite at mønsteret er av Ingrid Hoff og sto på trykk i Familiens idebok i 2002, takk til Laila for opplysningen og for at jeg fikk enda en kjekk blogg å følge :):)
Skal ikke ligge ved siden av hverandre da, men på skjenk i spisestuen og kommode i hallen


Denne er og sydd i samme mønster og skal gis vekk til jul, tar sjansen på å blogge den siden jeg ikke tror vedkommende leser bloggen min ;)


Rammestoff og midterste rute i alle tre dukene er i lin, quilta med gulltråd1 kommentar:

Laila L S sa...

Fine løpere du har laget. Har brukt samme mønster selv en gang eller to, jeg fant det i Familens Idebøker, Håndarbeid og hobby 2002. Modell og beskrivelse ved Ingrid Hoff står det. Jeg bruker for tiden oppskrift på strikkede og tovede tøfler som står på baksiden, så jeg hadde bladet liggende fremme på bordet.
Morsomt troll som tuppi har laget også. God bedring med halsbetennelsen :-)